INFORMACIÓ:

Alumnat i professorat de l’INS Barres i Ones han pres la Sala Gran del Museu de la Immigració (MhiC) per produir, dissenyar i comissariar l’exposició:

“Històries al Cub”

Aquesta proposta s’inclou dins els projectes educatius del MhiC i te per objectiu implicar als joves estudiants de secundària en la construcció d’uns discurs sobre el fet migratori a partir de les seves experiències i de l’anàlisi del seu entorn.

Al mes d’octubre de 2017 l’alumnat i professorat de l’INS Barres i Ones inicien el projecte “Històries al Cub”.  Des de llavors han fet recerca, han dissenyat i han reflexionat en clau MhiC. I s’han convertit en documentalistes, dissenyadors/es, i comissaris/es.

Ara presentem el seu treball que continua el recorregut obrin-se al públic i buscant noves complicitats.

El MhiC vol agrair l’esforç i la il·lusió que d’aquest grup d’alumnat i professorat i també volem fer  reconeixement a les seves famílies i entorn que han aportat els seus testimonis i experiències.

Ja sou plantilla del MhiC !!!!

MhiC

Més informació sobre el projecte a “Projecte Migracions” on podeu visita el web de cursos anteriors

Presentació

L’alumnat de 3r de l’INS Barres i Ones hem reflexionat sobre les migracions resseguint històries de persones del nostre entorn.

A partir d’aquestes fotografies, de les entrevistes i dels seus objectes podreu construir històries migrants. Ens han parlat de les seves vides, dels seus viatges, de les seves emocions a través de les seves paraules però sobretot a partir d’uns objectes que són experiència migratòria, que són records, arrelament, … vida.

Gràcies al web que han dissenyat i desenvolupat l’alumnat del Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) podeu reviure les seves històries.

Us convidem a muntar els cubs amb nosaltres i a que també formeu part de les seves vides. Passegeu i obriu els ulls, nosaltres ja hem obert les portes.

Gaudiu del nostre treball!

 

www.barresiones.com/migracions2018

IES Barres i Ones

Crèdits

HISTÒRIES AL CUB
És una coproducció  entre el MhiC i INS Barres i Ones.

EXPOSICIÓ
Museu d’història de la immigració de Catalunya (MhiC),
del 5 de maig al 14 de juliol de 2018

Producció:
INS Barres i Ones.

Comissariat:
Alumnes i professors de 3r. Eso INS Barres i Ones en col·laboració MhiC

Disseny i muntatge:
Alumnat 3r ESO INS Barres i Ones

Producció Audiovisual i web:
Alumnat 3r ESO I Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX)INS Barres i Ones

 

DADES TÈCNIQUES
Data inici05/05/2018
Data de clausura14/07/2018
Implicació del MhicOrganitza
Web de l’exposició / Projectehttp://www.barresiones.com/migracions2018
Documents vinculats:ArxiuArxiu