La penetració imparable de les tecnologies digitals en l’empresa i en l’àmbit laboral en general comporta l’aparició d’un ampli ventall de possibilitats per participar de l’activitat econòmica al marge de l’organització “clàssica” del treball. Tant el treball autònom com per compte aliè es veuen afectats de manera inapel·lable però molt ambivalent per la revolució de les TIC. Comprendre els fonaments i l’evolució actual i potencial d’aquests canvis és clau per tractar d’incidir en el futur del treball, per tal que aquest sigui a l’accés de tothom en condicions dignes i realitzadores.

Per això, dins del cicle de tertúlies Treballar a la ciutat del segle XXI ha arribat el moment de parlar sobre com treballarem? 

Ens trobarem el 22 de febrer, a les 18.30h, al Museu d’Història de la Immigració de Sant Adrià de Besòs per parlar-ne en un debat que se centrarà en l’impacte dels canvis en l’organització del treball sobre les empreses i les persones i perspectives dels nous models de treball: gig economy, economia col·laborativa i cooperativisme de plataforma.

En aquesta sessió de #LaMetro hem convidat Jordi Serrano, soci fundador de Future for Work Institute i Ariadna Trillas, periodista i sòcia redactora d’Alternativas Económicas. El debat serà conduït i moderat per la sociològa Carolina Costa. Com fem habitualment, animarem el debat amb una cervesa artesa: La Cervesera del Poblenou  (la primera ronda va a càrrec de les entitats coorganitzadores).

Aquesta edició de #LaMetro del PEMB forma part de les activitats programades en col·laboració amb la Mobile World Capital, fruit de l’acord entre ambdues organitzacions per portar a diverses localitats metropolitanes activitats de la Mobile Week Barcelona, que enguany agrupa els seus continguts sota el concepte Futur quotidià.

Si voleu assistir, només cal que ompliu la inscripció online.

Alguns enllaços que poden ser del seu interès:
http://mobileweekbcn.com/
http://blog.futurodeltrabajo.com/
https://alternativaseconomicas.coop/articulo/dossier/e-precarios-en-el-limbo-legal