Cartell de l'esdeveniment Nit de les Religions, celebrat a Barcelona. AUDIR 2020

MhiC Recomana

La Nit de les Religions a Barcelona
12 i 13 de setembre 2020

Diversitat religiosa

Arriba la cinquena edició de la Nit de les Religions, organitzada per l’Associació UNESCO per al diàleg Interreligiós – AUDIR. Té com a objectiu principal promoure espais de trobada entre la ciutadania i les comunitats i entitats religioses de Barcelona, amb la voluntat de crear una ocasió per al diàleg i per al coneixement de la diversitat religiosa i cultural.

Gaudiu de dos dies de portes obertes i d’activitats a centres de diferents comunitats religioses de la ciutat de Barcelona.

Totes les activitats tenen un aforament limitat. Durant l’assistència a les activitats és necessari seguir les instruccions i les mesures sanitàries indicades pels organitzadors. És obligatori l’ús de mascareta.

El 12 i 13 de setembre de 2020 se celebra la cinquena edició de La Nit de les Religions, una jornada d’activitats en la qual diverses tradicions religioses i conviccions de Barcelona obren les portes dels seus centres i conviden a participar tota la ciutadania.

Durant tota la jornada del dissabte 12 i el matí del diumenge 13, es duran a terme les activitats organitzades per les comunitats i entitats participants, entre les quals estan previstes visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre altres iniciatives.

Aquesta jornada és una iniciativa de l’AUDIR i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.”

Programa actualitzat el 4/09/2020. Estigueu pendents de les noves actualitzacions del programa durant els pròxims dies. 

Per a més informació visiteu la web d’AUDIR i l’entrada del esdeveniment.