Projecte de creació mural a la Biblioteca de Sant Adrià de Besòs ret homenatge a la història del municipi i a la seva gent.

“Anacronisme” del grec ἀνά  i χρόνος: Error consistent en confondre époques o situar alguna cosa fora de la seva época.
 Carrers que ara es comuniquen entre si i amb altres llocs. Un “Passador” amb una nena a sobre mentre ella juga amb una papallona, la seva mare que mira cap a la ciutat i cap al futur, simbolitzat per un obrer que el construeix. Tots al davant del Polidor, l’antiga fàbrica de vinils que ara propaga coneixement i cultura.

Els llibres, que de manera surreal volen com ocells, ens recorden que l’educació és l’element sempre present sense el qual no podríem ser el que som avui dia. Aquesta obra pretén fer estèticament més agradable un dels principals espais culturals de la ciutat, alhora que recordar a futures generacions l’ambient viscut a Sant Adrià i la seva història.

Reb, artista muralista, és l’autor d’aquest projecte de creació mural que neix d’un procés participatiu iniciat al mes de març de 2019. Allí es van recollir idees, suggeriments, fotografies antigues i documentació aportada per L’Agrupació Fotogràfica, Arxiu Històric, la Biblioteca i l’Ajuntament de Sant Adrià.

Un projecte realitzat per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, l’Associació El Generador Art i Creació Cultural i l’artista internacional Reb.

 

Més informació de l’artista

Reb és artista muralista que viu entre Barcelona i Grècia. La seva visió estètica i tècnica és una barreja d’estils, amb influències dels mestres de la pintura clàssica, la il·lustració i el còmic. De mentalitat grafiter, té la imaginació d’un dissenyador gràfic i la percepció d’un tatuador. Ha deixat les seves obres en edificis de ciutats com Tessalònica, Atenes, Londres, Berlín, París, Zagreb, Dresden, Wiesbaden, Stockholm, Munic i Barcelona.

REB , Vassilis Rebelos:  FacebookInstagramWebDigerible

https://www.youtube.com/watch?v=uZKUj8qCGHY&feature=youtu.be